Management coaching Utrecht

Jij legt de lat hoog en wil het optimale uit je jezelf en je team halen. Je kiest voor coaching om dingen weer scherp te krijgen. Dan is het extra fijn als je coach jouw situatie begrijpt! Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ondernemerschap weet ik hoe de hazen lopen en wat er van je wordt verwacht.

Voordelen van mij als coach

 • Dé coach voor managers
 • Zegt waar het op staat
 • Werkt vanuit de praktijk en ‘wat wel’
 • Kijkt naar het bredere plaatje, het systeem
 • Geeft je de ruimte om op adem te komen
Coachingstraject toegankelijke coach

Praten met iemand die je snapt

Ik ken het bedrijfsleven door en door en weet waar de druk vandaan komt. Naast oog voor de mens kijk ik ook naar de context die je nu uitdaagt en welke competenties die van je verlangt. Essentieel bij management coaching is ook dat je voldoende wordt uitgedaagd om anders te gaan kijken en dat kan ik als geen ander.

Mensen vinden hun weg vaak naar mij op het moment dat ze net een meer verantwoordelijke baan hebben of juist willen. Momenten waarop ze zich wat onzeker voelen en geholpen zijn met een luisterend oor. Ik zal je daarbij scherp uitdagen zodat jij je ontwikkeldoelen behaalt.

De regie weer terug krijgen

Bij management coaching gaat het vaak om thema’s zoals:

 • Omgaan met werkdruk
 • Grenzen aangeven
 • Jezelf presenteren en profileren
 • Samenwerken met dominante collega’s
 • Vergroten van persoonlijke effectiviteit

We werken toe naar een concreet einddoel. Elk coachingsgesprek pakken we een concrete casus beet die je zelf inbrengt. We werken op alle lagen: gedrag, overtuigingen, perspectief en drijfveren. Ligt het antwoord in een diepere laag dan staan we stil bij de vraag ‘Wie ben ik en wat wil ik?’.

De opbouw van een traject leg ik hier uit.

Wat levert het op?

 • Zicht op de belangrijkste oorzaken van stress
 • Weten wat je zelf kan doen
 • Vertrouwen in eigen competenties
 • Kunnen verwoorden wat je nodig hebt
 • Bereiken wat je wilt

Goed te weten

 • Ongeveer 5 een-op-een sessies
 • Bij mij in de Stadstuin in Utrecht of online begeleiding
 • Het traject is altijd maatwerk
 • Opvolging na 3 maanden
Gecertificeerd coach in Utrecht

Wie ben ik als coach?

Ik ben de ideale coach voor werk gerelateerde vragen. Professionals, managers en teams komen bij mij om te werken aan thema’s zoals stress, samenwerking, communicatie en zelfvertrouwen. Door het maken van de connectie tussen zichzelf en de werkplek help ik mensen om regie te (her)nemen en persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Het bedrijfsleven en het ondernemerschap heeft voor mij geen geheimen meer. Mijn carrière bracht me langs uiteenlopende sectoren, zoal de advocatuur, automotive, financiële dienstverlening, publieke sector, onderwijs en zorg. Die ervaring neem ik mee in onze ontdekkingsreis en gebruik ik om jouw leren ‘aan’ te zetten. Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Mijn kracht is om ruimte te bieden aan gedachten en gevoelens zodat jij dat met zelfvertrouwen zelf kan ontdekken.

Succesvol zijn in je werk betekent voor mij dat jij en je medewerkers met meer energie terugkomen van het werk dan dat ze ernaar toe gingen. Dat ieder een eigen aandeel heeft in het grote geheel en dat iedereen er mag en kan zijn en ertoe doet.

Leer mij hier beter kennen

Gecertificeerd NOBCO Practitioner coach

Gecertificeerde coach

StiR Erkende coach
Keurmerk voor kwaliteitscoaches

Kwaliteitscoach in Utrecht