Foto: Sandra Koppenhöfer

Mijn naam is Yvette van Aarle en ik ben eigenaar van YA Coaching. Ik ben NOBCO en STiR gecertificeerd coach en zet mijn 25 jaar kennis en ervaring uit het bedrijfsleven en ondernemerschap in voor jouw groei.

TROTSE SPONSOR VAN UNO

Leuk dat je een kijkje neemt. Mijn dochter Sophie hockeyt ondertussen al heel wat jaren bij UNO en daarmee lopen Mark en ik als ouders ook al een tijd rond.

Wat een feest dat we nu onze eigen plek hebben in Utrecht en hopelijk kunnen bouwen aan een stevige vereniging.  Net als bij een succesvol coachingstraject draait het bij UNO om samenwerking. Via de sponsoring draag ik mijn steentje bij.

Aanbieding
Speciaal voor mensen die zich ook hebben verbonden aan UNO bied ik tot september 2022 15% korting op een individueel coachingstraject van minimaal 5 sessies of een team traject van 3 sessies.

Coachingstraject voor nieuw perspectief

Hoe gaat het écht op je werk? Het valt me op hoe vaak achter het eerste ‘goed’ al snel de scheurtjes in het verhaal duidelijk worden. In mijn praktijk krijgen ze de ruimte zonder dat daar consequenties aan verbonden worden.

Ik ben er voor professionals en managers die de lat hoog leggen voor zichzelf, die meer verantwoordelijkheid hebben gekregen of die zijn gaan werken in een meer uitdagende werkomgeving. Met individuele coaching werk ik met je aan nieuw perspectief op wat er gebeurt en hoe er mee om te gaan. Wetend dat het antwoord al in je zit!

Mijn kracht is om volledig neutraal naar je verhaal te luisteren en je met scherp vragen inzichten te geven zodat je zelf verder kunt.

Foto: Sandra Koppenhöfer

Voordelen van mij als coach

 • Hanteert hoge professionele standaarden, net als jij
 • Haalt je uit je comfortzone zodat je leren wordt aangezet
 • Werkt progressiegericht vanuit ‘wat wel’
 • Kijkt naar het bredere plaatje, het systeem
 • Kent de wereld van werk, spreekt jouw taal
 • Geeft pure ruimte voor alles wat er bij je speelt

“We zijn zoals we vertellen dat we zijn, we worden zoals we vertellen over onszelf. We zijn ons eigen verhaal”
– J. Olthof

Zo werk ik

We onderzoeken vanuit verschillende aspecten de situatie. Niks staat op zichzelf namelijk.

 • Meetlat: welke eisen stel je (onbewust) aan jezelf en wat verwacht je van je omgeving?
 • Context: wat gebeurt er om je heen en welke invloed heeft het op je?
 • Eigenaarschap: waar ben jij verantwoordelijk voor en waar niet?
 • Onder water: welke gedachten en overtuigingen spelen mogelijk een rol in wat er gebeurt?

Kortom: een hele ontdekkingsreis! Meer over hoe ik werk vind je hier.

“Draait er niet omheen en raakt al gauw de zere plek” en “Je hebt mijzelf laten denken”.

“Haar manier van coachen (toegankelijk, professioneel en focus op het positieve) heb ik als zeer prettig ervaren.”

“Yvette coacht op een analytische, professionele en toegankelijke manier waardoor ik met de verkregen inzichten beter in staat ben om mijn project doelstellingen te behalen.”

“Het proces had interessante ontwikkelingen en was een mooie eye-opener. De balans is opgemaakt en ik heb concrete stappen om mee verder te gaan. Dank daarvoor!”

“Je weet niet half hoeveel onze wandeling mij gebracht heeft! Jouw luisterend oor, jouw vragen, jouw samenvatting heeft mij de ogen geopend.”

De regie weer terug krijgen

We hebben bij individuele coaching meestal aan 6 sessies genoeg. Elk coachingsgesprek pakken we een concrete casus beet die je zelf inbrengt. Zo houd je regie over je eigen leeromgeving en blijft het praktijkgericht. Steeds vallen er meer puzzelstukjes op hun plek.

We werken op alle lagen: gedrag, overtuigingen, perspectief en drijfveren. Ligt het antwoord in een diepere laag dan staan we stil bij de vraag ‘Wie ben ik en wat wil ik?’.

De opbouw van een traject leg ik hier uit.

Stel gerust een vraag

Wat levert het op?

 • Vertrouwen in eigen competenties
 • Weten wat je belemmert
 • Effectief zijn in wat je doet
 • Verbreding van je perspectief
 • Doorgroeien

Vooral: weer met plezier naar je werk gaan

Praktisch

Foto: Sandra Koppenhöfer

Gecertificeerd coach in Utrecht

Wie ben ik als coach?

Het bedrijfsleven en het ondernemerschap heeft voor mij geen geheimen meer.  Die ervaring neem ik mee in onze ontdekkingsreis. Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Mijn kracht is om structuur te bieden zodat jij een gekozen pad met zelfvertrouwen zelf kan ontdekken.

Werkgeluk betekent voor mij als je met meer energie terugkomt van je werk dan dat je ernaar toe ging. Dat ieder een eigen aandeel heeft in het grote geheel en dat iedereen er mag, kan zijn en ertoe doet.

Leer mij hier beter kennen

Gecertificeerd NOBCO Practitioner coach

Gecertificeerde coach

StiR Erkende coach
Keurmerk voor kwaliteitscoaches

Kwaliteitscoach in Utrecht