Foto: Sandra Koppenhöfer

Mijn naam is Yvette van Aarle en ik ben eigenaar van YA Coaching. Ik ben NOBCO en STiR gecertificeerd coach  en zet mijn 25 jaar kennis en ervaring in voor zowel individuele coaching als team coaching.

Meer informatie? Bel 030 200 69 18

Bedrijfscoach of vaste coach voor medewerkers

Gezien het personeelstekort is het belangrijker dan ooit om medewerkers vast én vitaal te houden. Met YA Coaching wij managers en medewerkers om lekker te werken en zich optimaal te ontwikkelen. In principe zijn we coach, waar nodig klankbord en mentor. Wij zijn er op regelmatige momenten op kantoor, telefonisch of online. Het is mogelijk om alle medewerkers toegang te geven tot coaching. Door langer samen te werken kunnen wij ook ontwikkelpunten signaleren op organisatieniveau.

Voordelen

  • Voorkomt uitval: een externe coach is laagdrempelig (geen consequenties), dus mensen pakken hun problemen eerder aan.
  • Sneller herstel: wij hebben geen wachtlijsten. Vandaag bellen is morgen aan de slag.
  • Lagere kosten: Kostenbeheersing door samen afspraken te maken over meer uren contracten en coach bundels.

Voor grotere organisaties werken we samen met www.coachkwartier.nl, een professioneel platform met toegang tot meerdere coaches.

Voordelen van YA Coaching

  • Schakelt snel, geen wachtlijsten
  • Hanteert hoge professionele standaarden
  • Gespecialiseerd in werk gerelateerde klachten
  • Werkt samen met uiteenlopende specialisten (arbo, veiligheid, rouw, vitaliteit, arbeidsrecht, mediation)

“We zijn zoals we vertellen dat we zijn, we worden zoals we vertellen over onszelf. We zijn ons eigen verhaal”
– J. Olthof

Zo werkt onze bedrijfscoaching

We spreken af hoe en wanneer wij beschikbaar zijn, bijvoorbeeld een vaste dag bij jullie op kantoor. Indien op kantoor dan stellen jullie een veilige (geluidsdichte) ruimte ter beschikking. Medewerkers maken een afspraak voor een sessie van een hal uur, uur of 1,5 uur. Waar wenselijk werken we online of via de telefoon.

We houden de drempels laag en zijn flexibel. Dat blijkt een belangrijke succesfactor voor snelle verbetering in de situatie (naast motivatie). Als de coach op kantoor is en de deur staat open staat kunnen mensen om even binnen te lopen met een vraag of om te sparren.

Als we meerdere management lagen coachen schakelen we meerdere coaches in om neutraliteit en veiligheid te waarborgen.

Is jullie organisatie al wat groter? Dan werk ik samen met Coachkwartier.nl zodat medewerkers via een online platform een keuze kunnen maken uit verschillende beschikbare coaches.

Casus: MT coaching

Voor een snelgroeiende IT consultancy coachen we het hele management team op thema’s zoals leiderschap, samenwerking, communicatie en omgaan met stress. We zijn eens in de maand beschikbaar op kantoor en doen dan 3 sessies op een dag. Tussendoor kunnen medewerkers online terecht voor een sessie. We hanteren een spreadsheet waarin iedereen kan zien wanneer er ruimte beschikbaar is. Alles gebeurt in 100% vertrouwelijkheid. Zij zien in een aantal sessies niet alleen zelf de positieve effecten maar ook als team loopt het fijner.

“Draait er niet omheen en raakt al gauw de zere plek” en “Je hebt mijzelf laten denken”.

“Yvette is als coach erg goed in de juiste handvatten geven zodat je zelf tot een oplossing komt. Yvette is een coach die weet waar ze het over heeft en past zich goed aan op wat ik een prettige manier van werken vond. Haar manier van coachen (toegankelijk, professioneel en focus op het positieve) heb ik als zeer prettig ervaren.”

“Ik heb de coaching van Yvette als zeer prettig en doelgericht ervaren. Yvette luistert als coach tussen de regels door, stelt scherpe vragen en weet vervolgens precies de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor zette ze mij aan het denken en liet ze mij zelf inzien dat het ook anders kan. Met haar tips en inzichten ben ik mij nu bewust van mijn valkuilen en kan ik daar op een andere manier mee omgaan. Het coaching traject heeft mij geleerd op een andere manier met werkdruk om te gaan en het plezier in mijn werk weer te vinden. Dankjewel Yvette!”

“Het proces had interessante ontwikkelingen en was een mooie eye-opener. De balans is opgemaakt en ik heb concrete stappen om mee verder te gaan. Dank daarvoor!”

“Yvette kan goed snel doordringen tot de kern van het probleem. Mijn vraagstelling was in het begin wat vaag, ook voor mezelf, maar Yvette wist daar snel de kern uit te halen. Via verschillende oefeningen heeft ze me mezelf in slechts een paar sessies echt beter laten leren kennen. Hiermee heb ik nu meer regie in zowel m’n werk als daarbuiten.”

Gecertificeerd coach in Utrecht

Wie ben ik als coach?

Ik ben Yvette van Aarle en eigenaar van coachingsbedrijf YA Coaching. De ideale coach voor werk gerelateerde ontwikkelvragen. Professionals, HR managers, directeuren en hun teams komen bij mij om te werken aan thema’s zoals stress, samenwerking, communicatie, zelfsturing, professionalisering en zelfvertrouwen. Ik vind het mooi om met hen te ‘puzzelen’ en te kijken waar voor hen de manier zit om patronen te doorbreken. Om ook grote organisaties te bedienen werk ik samen met een netwerk van arbodiensten, arbeidsjuristen, mediators en trainingsacteurs.

Het bedrijfsleven en het ondernemerschap kent geen geheimen voor mij. De afgelopen bijna 30 jaar brachten me langs uiteenlopende sectoren, zoal de advocatuur, automotive, financiële dienstverlening, publieke sector, onderwijs en zorg. Ik werkte in de directiekamer, bij multinationals, non-profit en bij startups. Die ervaring neem ik mee in onze ontdekkingsreis.

Leer mij hier beter kennen

Gecertificeerd NOBCO Practitioner coach

Gecertificeerde coach