Foto: Sandra Koppenhöfer

Mijn naam is Yvette van Aarle en ik ben eigenaar van YA Coaching & Consulting. Ik ben NOBCO gecertificeerd coach en zet 30 jaar kennis en ervaring in voor om jouw verder te helpen.

Meer informatie? Bel 030 200 69 18

Coachingstraject voor nieuw perspectief

Wij helpen je om je leiderschap te versterken, je positie te verstevigen, te zorgen voor minder stress en meer werkplezier.

We bieden hulp bij persoonlijke ontwikkeling zodat zaken weer scherp en behapbaar worden. In 6-8 sessies voel je het verschil. De mensen om je heen ook.

Je kunt vandaag nog aan de slag.

Voorbeeld vraagstukken:

 • Perfectionisme waardoor klanten wachten maar ook andere teamleden overwerkt raken
 • Pleasen en ja zeggen waardoor werk zich onrealistisch hoog opstapelt
 • Piekeren en negatieve gedachtes waardoor er niks uit je handen komt
 • Perfect leiding willen geven of weten dat je dat niet doet waardoor het team niet lekker loopt
 • Prikkelbaarheid en nare sfeer in het team waardoor veel tijd verloren gaat aan overleggen en geroddel
 • Punt in carrière hebben bereikt waarop een stap omhoog of naar buiten aan de orde is

Onze zekerheden

 • Hanteert hoge professionele standaarden, net als jij
 • Haalt je uit je comfortzone zodat je leren wordt aangezet
 • Werkt progressiegericht vanuit ‘wat wel’
 • Kijkt naar het bredere plaatje, het systeem
 • Kent de wereld van werk, spreekt jouw taal
 • Luistert neutraal naar jouw verhaal

“Draait er niet omheen en raakt al gauw de zere plek” en “Je hebt mijzelf laten denken”.

“Haar manier van coachen (toegankelijk, professioneel en focus op het positieve) heb ik als zeer prettig ervaren.”

“Yvette kan goed snel doordringen tot de kern van het probleem. Via verschillende oefeningen heeft ze me mezelf in slechts een paar sessies echt beter laten leren kennen. Hiermee heb ik nu meer regie in zowel m’n werk als daarbuiten.”

“Yvette geeft op een hele prettige manier ‘nabijheid’. Deze combinatie van kundigheid en nabijheid maakten het traject heel doelgericht, warm en praktisch toepasbaar. Yvette heeft me inzichten gegeven waar ik oprecht van denk ze m’n hele leven mee te nemen.”

“Yvette zorgt voor een veilige en prettige omgeving waarin je in al je openheid je verhaal kunt doen. De gesprekken omschrijf ik als menselijk, gelijkwaardig en respectvol. Yvette luistert heel goed en weet met gerichte vragen tot de kern te komen. Het coachingstraject heeft mij veel geleerd en opgeleverd.”

Gecertificeerd coach in Utrecht

Wie ben ik als coach?

Ik ben Yvette van Aarle en eigenaar van YA Coaching & Consulting. De ideale gesprekspartner voor werk gerelateerde ontwikkelvragen. Professionals, HR managers, directeuren en hun teams komen bij mij om te werken aan thema’s zoals stress, samenwerking, communicatie, leiderschap en professionalisering. Ik vind het mooi om te zorgen dat zij hun doelen bereiken. Maakt niet uit of het gaat om marketing, management of mens ontwikkeling.

Het bedrijfsleven en het ondernemerschap kent geen geheimen voor mij. De afgelopen bijna 30 jaar brachten me langs uiteenlopende sectoren, zoal de advocatuur, automotive, financiële dienstverlening, publieke sector, onderwijs en zorg. Ik werkte in de directiekamer, bij multinationals, non-profit en bij startups. Die ervaring neem ik mee in onze ontdekkingsreis.