Coachingstraject toegankelijke coach

Over mij

Na 18 verhuizingen in binnen- en buitenland in mijn eerste 35 jaar kan ik zeggen dat ik heb gereisd en ben geland. Samen met mijn man en dochter woon ik in Utrecht aan de rand van de stad.

Mijn naam is Yvette van Aarle en ik ben het kloppend hart van YA Coaching.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht met als specialisatie organisatiekunde en strategisch management. Toen al had de menselijke kant van bedrijfsvoering mijn interesse. Na een jarenlange carrière in consultancy en de marketing en communicatie ben ik nu terug ‘op het honk’. De afgelopen jaren werd ik steeds vaker gevraagd als coach. Samen met 2 andere professionals ontwikkelde ik daarnaast unieke programma’s rondom storytelling en verandermanagement waardoor ik naast coaching ook een rol kan spelen in leiderschapsontwikkeling met high impact trainingen.

Een gedegen coachopleiding en accreditatie in combinatie met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven maken mij een goede keuze voor mensen die in hun werk of ondernemerschap tegen uitdagingen aanlopen. Ik heb begrip voor culturele nuances, mensenkennis en de klantgerichtheid van het marketing communicatie vak. Ik combineer gevoel voor hart en hoofd om razendsnel tot de kern door te dringen en gebruik mijn ervaring om perspectief te verbreden.

Mijn lat ligt hoog. Ik heb me daarom laten accrediteren door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en sta als kwaliteitscoach ingeschreven in het StiR register.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit waarbij de zoektocht naar de meest perfecte plekjes om te eten of slapen heeft geleid tot een website en Facebook pagina met ‘Leuke adresjes van Yvette‘. Voor de rest wandel ik graag, rommel ik in de tuin en ga ik regelmatig hardlopen.

Mijn opleidingen

  • Post-HBO opleiding professionele coaching van Coach Boulevard. Toegespitst op het coachen van individuen en teams in de werk context opgericht door top exeutive en team coach Marijke Lingsma;
  • AEM-Cube certificeringsopleiding door Human Insight;
  • Basistraining Acceptance & Commitment Therapy (ACT) van ACT-guide, opgericht door ACT specialist Gijs Jansen;
  • Cursussen en workshops van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO);
  • Intervisie 8x per jaar met andere professionele coaches houd mij scherp en nieuwsgierig;
  • In 2022 doe ik onder andere een basistraining voice dialogue (B.E.E.R) en deep democracy (Alba Academie)