Coachingstraject toegankelijke coach

Gecertificeerd NOBCO Practitioner coach

Gecertificeerde coach

StiR Erkende coach
Keurmerk voor kwaliteitscoaches

Kwaliteitscoach in Utrecht

Over mij

Na 18 verhuizingen in binnen- en buitenland in mijn eerste 35 jaar kan ik zeggen dat ik ben geland. Samen met mijn man en dochter woon ik in Utrecht aan de rand van de stad.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht met als specialisatie organisatiekunde en strategisch management. Toen al had de menselijke kant van bedrijfsvoering mijn interesse. Na een jarenlange carrière in consultancy en de marketing en communicatie ben ik nu terug ‘op het honk’. De afgelopen jaren werd ik steeds vaker gevraagd als coach. Samen met 2 andere professionals ontwikkelde ik daarnaast unieke programma’s rondom storytelling en verandermanagement waardoor ik naast coaching ook een rol kan spelen in leiderschapsontwikkeling met high impact trainingen.

De combinatie van kennis van het bedrijfsleven, begrip voor culturele nuances, mensenkennis en de klantgerichtheid van het marketing communicatie vak maken mij een goede coach voor mensen die in hun werk of ondernemerschap tegen uitdagingen aanlopen. Ik snap hun situatie en gebruik mijn ervaring om perspectief te verbreden.

Mijn lat ligt hoog. Ik heb me daarom laten accrediteren door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en sta als kwaliteitscoach ingeschreven in het StiR register.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit waarbij de zoektocht naar de meest perfecte plekjes om te eten of slapen heeft geleid tot een website en Facebook pagina met ‘Leuke adresjes van Yvette‘. Voor de rest wandel ik graag, rommel ik in de tuin en ga ik regelmatig hardlopen.