Coachingstraject in Utrecht

Je wilt aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Vaak is de trigger dat je werk te veel energie kost of stress geeft. Dan is het fijn als jouw coach bij jou in de buurt werkt.

We werken in mijn praktijkruimte in Utrecht of maken een wandeling langs de Vecht om de hoek. In het coachingstraject onderzoeken we samen welke patronen er zijn in gedrag of gedachten en werken . Coaching geeft je zicht op je eigen talenten en hoe je ze in kunt zetten om te bereiken wat je wilt. Ik ben gespecialiseerd in alles werk gerelateerd. Dat kan zijn om grenzen beter aan te leren geven, meer rust te vinden gedurende de dag, meer zelfvertrouwen of een nieuwe stap in je loopbaan.

Krijg weer het plezier weer terug in je werk.

Waar ben je goed in

Je oude manier van werken is niet meer effectief. Ik help je dat te onderzoeken. Mijn visie op coaching is systeem gericht, wat wil zeggen dat ik niet alleen naar jou kijk maar ook de context waarin je werkt. We kijken in de coachingsgesprekken naar jouw mentale modellen en het effect daarvan op jouw gedrag. Er gaat veel aandacht naar de dingen waar je goed in bent.

Naast de voordelen van een coach in Utrecht

  • Inzicht in je kwaliteiten
  • Nieuw perspectief
  • Goed samenwerken
  • Meer zien, horen en voelen
  • Nieuwe houding of gedrag
  • Handvaten om zelf verder te leren
Persoonlijke coaching

Wie ben ik als coach?

Ik ben de ideale coach voor werk gerelateerde vragen. Professionals, managers en teams komen bij mij om te werken aan thema’s zoals stress, samenwerking, communicatie en zelfvertrouwen. Door het maken van de connectie tussen zichzelf en de werkplek help ik mensen om regie te (her)nemen en persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Het bedrijfsleven en het ondernemerschap heeft voor mij geen geheimen meer. Mijn carrière bracht me langs uiteenlopende sectoren, zoal de advocatuur, automotive, financiële dienstverlening, publieke sector, onderwijs en zorg. Die ervaring neem ik mee in onze ontdekkingsreis en gebruik ik om jouw leren ‘aan’ te zetten. Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Mijn kracht is om ruimte te bieden aan gedachten en gevoelens zodat jij dat met zelfvertrouwen zelf kan ontdekken.

Leer mij hier beter kennen

Gecertificeerd NOBCO Practitioner coach

Gecertificeerde coach

StiR Erkende coach
Keurmerk voor kwaliteitscoaches

Kwaliteitscoach in Utrecht