Coach vrouw

Je kiest voor coaching om dingen weer scherp te krijgen. Het is tegelijk best spannend om jezelf kwetsbaar op te stellen bij een vreemde. Soms praat het net wat makkelijker tegen een vrouw. Ik ben sensitief, toegankelijk maar ook wel stevig zodat je echt nieuw perspectief krijgt op je situatie.

Mensen die liever een vrouw als coach willen zijn bij mij aan het perfecte adres. Ook mannen!

Voordelen van een vrouw als coach

 • Is sensitief voor wat er echt speelt
 • Weet precies de juiste vragen te stellen zodat je optimaal leert
 • Werkt positief, vanuit ‘wat wel’
 • Sensitieve, betrokken gesprekspartner

De regie weer terug krijgen

Een vrouw als coach geeft ruimte aan de gevoelige kwesties in je werk. Elk coachingsgesprek pakken we een concrete casus beet die je zelf inbrengt. Zo houd je regie over je eigen leeromgeving en blijft het praktijkgericht. Steeds vallen er meer puzzelstukjes op hun plek.

We werken op alle lagen: gedrag, overtuigingen, perspectief en drijfveren. Ligt het antwoord in een diepere laag dan staan we stil bij de vraag ‘Wie ben ik en wat wil ik?’.

De opbouw van een traject leg ik hier uit.

Wat levert het op?

  • Zicht op wat je belemmert
  • Weten wat je zelf kan doen
  • Vertrouwen in eigen competenties
  • Kunnen verwoorden wat je nodig hebt
  • Geeft positieve energie

Met plezier naar je werk gaan

Goed te weten

 • Ongeveer 5 een-op-een sessies
 • Bij mij in de Stadstuin in Utrecht of online begeleiding
 • Het traject is altijd maatwerk
 • Opvolging na 3 maanden
Persoonlijke coaching

Wie ben ik als coach?

Het bedrijfsleven en ondernemerschap heeft voor mij geen geheimen meer.  Die ervaring neem ik mee in onze ontdekkingsreis. Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Mijn kracht is om structuur te bieden zodat jij een gekozen pad met zelfvertrouwen zelf kan ontdekken.

Werkgeluk betekent voor mij als je met meer energie terugkomt van je werk dan dat je ernaar toe ging. Dat ieder een eigen aandeel heeft in het grote geheel en dat iedereen er mag en kan zijn en ertoe do.

Leer mij hier beter kennen

Gecertificeerd NOBCO Practitioner coach

Gecertificeerde coach

StiR Erkende coach
Keurmerk voor kwaliteitscoaches

Kwaliteitscoach in Utrecht