AEM Cube assessment

Self assessment

Deze persoonlijkheidstest helpt je om beter te zien waar je goed in bent, wat je drijfveren zijn en waar je optimaal op je plek bent. Het helpt ook om de samenwerking met anderen te verbeteren. Met de wetenschappelijk gevalideerde AEM-Cube krijg je onder andere antwoorden op de volgende vragen:

 • In welke ontwikkel fase van een team of organisatie ben ik op mijn best? In de opstart of de optimalisatie fase?
 • Hoe ga ik van nature om met complexe situaties?
 • Vanuit welk perspectief benader ik meestal een uitdaging en wat kan ik daarin nog leren?
Groeicurve: waar komt iemand tot zijn recht?

Zien hoe jij je talenten inzet

Een van de assen van de AEM-Cube analyse kijkt specifiek naar de match tussen drijfveren en de context waarin je werkt. Natuurlijk kun jij je prima schikken in een rol die niet zo bij je past, maar door een mismatch verlies je vaak energie. Dat kan leiden tot stress in je werk of uiteindelijk een burn out.a we

Datzelfde geldt voor de manier van werken die bij je past.

Anders dan de MBTI test, Insights test of DISC analyse

De AEM-Cube is een vragenlijst die gaat over talenten en ‘fit’ met de context.  In welke fase en type opdracht kom jij optimaal tot je recht? Hoe draag jij van nature optimaal bij aan te behalen resultaten van de organisatie. Dat is het belangrijkste verschil met een persoonlijkheidstest zoals MBTI, Insights of DISC.  In de AEM-Cube methodiek ‘ben’ je niet maar ‘pas je bij’.  Dat maakt het meer ontwikkelgericht. Meer daarover lees je hier.

Door middel van de vragenlijst krijg je een positie op de 3 assen: Attachment, Exploration en Maturity. Als je wilt vullen ook anderen dezelfde vragenlijst in. Zo krijg je ook op een veilige manier feedback. Dat geeft vaak verrassende inzichten.

AEM-Cube analyse zelf en 360

Wat gaan we doen?

 • Jij vult de online vragenlijst in (ongeveer 10 minuten)
 • Eventueel nodig jij ook anderen uit dat voor je te doen
 • Ik maak een persoonlijk rapport
 • We nemen het rapport samen door (ongeveer 1,5 uur)
 • Jij neemt inzichten mee en formuleert eventueel acties
 • Opvolging 3 maanden na de sessie

De assessment kan dus ook geheel online. Het kan ook in team verband.

Wat mag je verwachten

 • Meer zicht op je drijfveren en kwaliteiten
 • Verbetering in samenwerking
 • Meer zelfvertrouwen
 • Inzicht in mogelijke valkuilen en energievreters
 • Scherper in beeld hebben wat je nodig hebt
Gecertificeerd coach in Utrecht

Wie ben ik als coach?

Ik ben de ideale coach voor werk gerelateerde vragen. Professionals, managers en teams komen bij mij om te werken aan thema’s zoals stress, samenwerking, communicatie en zelfvertrouwen. Door het maken van de connectie tussen zichzelf en de werkplek help ik mensen om regie te (her)nemen en persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Het bedrijfsleven en het ondernemerschap heeft voor mij geen geheimen meer. Mijn carrière bracht me langs uiteenlopende sectoren, zoal de advocatuur, automotive, financiële dienstverlening, publieke sector, onderwijs en zorg. Die ervaring neem ik mee in onze ontdekkingsreis en gebruik ik om jouw leren ‘aan’ te zetten. Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Mijn kracht is om ruimte te bieden aan gedachten en gevoelens zodat jij dat met zelfvertrouwen zelf kan ontdekken.

Leer mij hier beter kennen

Gecertificeerd NOBCO Practitioner coach

Gecertificeerde coach

StiR Erkende coach
Keurmerk voor kwaliteitscoaches

Kwaliteitscoach in Utrecht