WAT IS EEN COACHINGSTRAJECT?

Wat doet een coach?

Een coach helpt je bij je ontwikkeling en daagt je daarvoor uit om anders te gaan denken en doen zodat jij je doelen kan bereiken. Vaak ga je naar een coach als je het best weet maar het niet lukt om te veranderen. Dat ‘iets’ wat je belemmert ga je aan met je coach.

Je stelt met de coach een doel. Vervolgens ga je experimenteren en reflecteren om stappen richting dat doel maken. Je kijkt dus veel vooruit en staat stil bij de progressie die je maakt.

Bij een psycholoog kijk je wat meer achteruit, naar hoe het zo gekomen is. Bij een training draagt de trainer jou kennis over, maar ga je het pas later toepassen. In een coaching traject komt alles samen. Jij mag lekker je eigen weg ontdekken. Daarom geeft een goede coach haast nooit adviezen!

Wat voor coachingstrajecten zijn er?

Je hebt oneindig veel smaken aan coaches. Mijn coaching trajecten spitsen zich toe op de werkcontext. Ik coach zelf professionals, leidinggevenden en teams die in hun werk tegen zaken aanlopen. Vraagstukken die ik veel behandel gaan over loopbaan, leiding (gaan) geven, communicatie, samenwerking, stress, zelfvertrouwen of angsten.

Mijn naam is Yvette van Aarle. Ik ben eigenaar van YA Coaching en gespecialiseerd in het coachen van mensen die in hun werk tegen problemen aanlopen.